Lastet

Gjyshja na e tha: “Bëni sh.erre në shtëpi?” Ja si t’i largoni h.allet nga shtëpia, do mbeteni pafjalë!

Sa herë përballemi me festa, me gëzime apo me mbrëmje të këndshme dhe ditëlindje, secili prej nesh është i lumtur dhe i gëzuar dhe në fytyrën e gjithkujt shihen vetëm buzëqeshje.

Por, e keni vënë re që në disa raste, fati nuk ju buzëqesh më dhe juve ju duket sikur çdo gjë që bëni në jetë e bëni ga.bim.

Madje, në punë apo edhe në shtëpi nuk ju ndahen she.rret dhe z.ënkat me të afërmit, familjarët apo edhe miqtë tuaj dhe juve ju duket sikur po përjetoni një moment negativ në jetë, të mbushur nga një energji negative që nuk ju favorizon aspak.

Sipas shkencëtarëve, njerëzit arrijnë të krijojnë vetë fatin e tyre, por bestytnitë thonë që njerëzit ndonjëherë preken nga disa forca që ne nuk arrijmë t’i shohim dhe këto forca ndikojnë në të ardhmen tonë, madje dhe në fatin tonë.

Gjithkujt mund t’i ketë ndodhur që të kthehet në shtëpi dhe të dallojë se shtëpia ka një pamje aspak të mirë, një aromë të rë.ndë, apo një pamje aq të z.ymtë sa që të ngjáll fri.kë të jetosh në të.

Në të tilla raste, njerëzit që lexojnë fatin apo ata që besojnë në shenja të tilla, mendojnë se ambienti juaj është pr.ekur nga një energji tejet negative dhe jo më kot ju nuk po bëni hajër në jetë, apo nuk po ju ndahen she.rret me familjarët tuaj.

Kohë më parë, njerëzit kanë vërtetuar një fakt.

Energjia negative afër nesh mund të shfaqet në ujë. Duket si një teori e çuditshme dhe aspak e besueshme, por është vërtetuar se e gjithë energjia negative ka forcën të ngecë në kristalinat e ujit.

Pasi, kjo e fundit ngec dhe shp.ërbëhet në qelizat e ujit dhe jo më kot është provuar dhe thuhet se për ta zbuluar këtë energji, duket që të testohet me testin e ujit.

Ndaj dhe sot duam t’ju tregojmë një metodë që shumica kanë filluar ta besojnë në masë, për të zbuluar energjinë negative përreth jush.

Për këtë ju nevojitet: t’ju duhet:

4 lugë uthull molle, 3 lugë çaji kripë e bardhë gatimi, 1 kavanoz me gjysmë litri me ujë të distiluar.

Si duhet pregatitur:

Hapi i parë: Pasi të keni marrë kavanozin, ju duhet të shtoni brenda të gjithë mjetet që përmendëm më sipër dhe më pas duhet t’i përzieni sa më shumë që të krijohet një tretësirë.

Hapi i dytë: Në një vend shumë të errët në shtëpi dhe vend të freskët, lëreni kavanozin për 24 orë.

Këshillë: Shikoni gjatë kësaj kohe nëse po formohen kristalin kripe.

Shpjegimi: Nëse keni dalluar që janë duke u formuar kristalin të kripës, atherë do të thotë që pjesa e shtëpisë tuaj që ju vendosët kavanozin, nuk ka më asnjë energji negative, pasi është th.ithur e gjitha.

Më pas këtë gjë bëjeni për të gjitha pjesët e shtëpisë ku dyshoni se ka prezencë të energjisë negative.