Lastet

Ai u nisë për në shkollë, por dicka po i lëvizte në qantë, dhe kur e hapi aty ishte Gjarpëri që përpak sa…. (VIDEO)

Ai u nise per ne shkolle, por dicka po i levizte ne qante, dhe kur e hapi aty ishte Gjarperi qe perpak sa…. (VIDEO)
Nuk do ta besoni qe ai e kishte n qante gjate gjith dites gjarperin me vete dhe nuk e verejti deri sa…